Spoštovani!

Na Osnovni šoli Hudinja vsako leto pripravimo božično-novoletni sejem izdelkov, ki jih s pomočjo mentorjev izdelajo učenci. Namen sejma je prikaz otroške ustvarjalnosti, popestritev decembrskih praznikov in zbiranje dobrodelnih prispevkov za razredne potrebe učencev – npr. zaključne ekskurzije oziroma šolski sklad. Veseli bomo, če se boste odzvali, saj bo to učencem veliko pomenilo.
Izbrisano: Pri izdelkih so napisane orientacijske vrednosti izdelkov, starši in učitelji pa lahko v sklad namenite točen znesek ali pa znesek po svoji izbiri. Izdelke lahko naročate od petka, 26. 11. 2021 do torka, 7. 12. 2021. Postopek naročanja je zelo enostaven, saj morate zgolj klikniti na izdelke, ki jih želite izbrati. Pri vseh izdelkih velja, da gre za 1 (en) kos, razen, če je v opisu posebej zapisano, da gre za komplet. Če želite naročiti več kosov istega izdelka, to napišite na koncu obrazca. Naročene izdelke bomo razdelili v času od 13. do 17. decembra 2021, ko jih boste lahko prevzeli v šoli. O načinu prevzema vas bomo naknadno obvestili.
Izbrisano: Lepo bo, če boste dobrodelni, saj je to v teh težkih časih še posebej pomembno. In pravijo, da se DOBRO, vrača z DOBRIM.